7.bygga hus grundarbete rakentaa taloa

Maanrakennus

Suoritamme kaikenlaisia maanrakennustöitä riippumatta projektin koosta tai vaikeusasteesta. Monen vuoden kokemuksella sekä vaativista että haastavista maanrakennushankkeista pystymme toimittamaan teille sitä mitä odotatte meiltä.

Kaikki työt talonpohjista ja piha-alueista teihin ja vesirakentamiseen sekä louhintatyöt ovat meille ja työntekijöillemme tavanomaisia tehtäviä

Tarjoamme dynaamisia kokonaisratkaisuja missä huolehdimme kaikesta alusta loppuun teille asiakkaanamme. Täten teillä on ainoastaan yksi yhteyshenkilö ja vielä lisäksi teillä on jo ennen projektin alkua kustannukset tiedossa koska annamme kiinteän hinnan tehtävälle.

Suunnittelemme tehtäviämme ja toimitamme palveluitamme ajoissa ja asiakkaamme odotuksien mukaan. Vältämme seisonta-aikoja ja muita tekijöitä, jotka vaikuttavat negatiivisesti meidän sekä asiakkaamme kustannuksiin. Tällä tavalla pystymme pitämään hinnoittelumme oikealla tasolla.

Toimintaperiaatteemme perustuu siihen, että asiakkaalla ei ole mitään huolenaiheita, mutta täydellinen käsitys tehtävästä ja sen sisällöstä. Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten maanrakennusurakoitsijoiden ja tavaratoimittajien kanssa, jotka ovat tietoisia meidän arvoistamme ja noudattaa näitä.

Toimintajärjestelmämme käsittää sen, että pidämme sovituista aikatauluista kiinni, toimitamme laadukkaita lopputuloksia ja otamme vastuuta luonnostamme.

Tutustukaa referensseihimme ja valitkaa meidät maanrakennus-urakoitsijaksenne ja saatte palvelut toimitettuja avaimet-käteen periaatteella kiinteään hintaan kuten mm

  • Talonpohjat ja piha-alueet
  • Purkutyöt
  • Tie- ja katurakentaminen
  • ​Salaojitus- ja pintavesityöt, kuivatus- ja ojitustyöt
  • Viemäri- ja vesijohtotyöt