Om oss

Företaget J-P Revahl Ab Oy ​grundades 2016 genom att företagaren Jens-Patrik Revahl ändrade bolagsform på sin mångåriga firma till akitebolag. J-P har fungerat som bl.a. huvudplanerare, ansvarig arbetsledare och projektledare i Österbotten i över 10 år samt utfört många jordbyggnads- och planeringsuppdrag.

Med mångårig erfarenhet skräddarsyr vi projektlösningar till våra kunders fördel och erbjuder våra tjänster enligt nyckeln-i-hand principen. Utgående från detta erbjuder vi ett säkert, tryggt och bekvämt byggande genom hela projektet och ni får information, tips och vägledning direkt från början.

Vår verksamhetsprincip går ut på att vi ska ha 100 % nöjda kunder och dessa ska med god erfarenhet kunna rekommendera oss till andra. Genom en god kontakt och ett gott informationsflöde mellan oss och våra kunder, samt med vårt omfattande kontaktnät, garanterar vi leveranssäkerhet på alla våra tjänster och undviker således förseningar eller bristfälliga utföranden.

​Vi har ett välutvecklat verksamhetssystem som gör att vi klarar av att hålla det vi lovar till det pris och den kvalitet som våra kunder förväntar sig av oss. ​

Vår kundpolicy innefattar att vi lovar våra kunder och är kända för

  • att vi innehar kunnande, kompetens och yrkesskicklighet
  • att vi är trovärdiga och personliga mot våra kunder
  • att vi uppfyller våra kunders förväntningar
  • att vi alltid sätter våra kunder och deras intressen i centrum
  • att våra kunder är nöjda före, under och efter avslutat projekt
  • att vi utför alla uppdrag som om vi förverkligar dem åt oss själva, ett kvalitativt slutresultat - färdigställt inom rätt tid