Meistä

J-P Revahl Ab Oy perustettiin vuonna 2016 kun yrittäjä Jens-Patrik Revahl muutti monivuotisen firmansa yritysmuotoa osakeyhtiöksi. J-P on toiminut mm. pääsuunnittelijana, vastaavana työnjohtajana ja projektinjohtajana pohjanmaalla yli 10 vuotta sekä suorittanut monta maanrakennusurakkaa ja suunnittelutehtävää.

​Monen vuoden kokemuksella räätälöidään projektiratkaisuja asiakkaillemme ja tarjoamme palveluitamme avaimet-käteen-periaatteella. Perustuen tähän tarjoamme varmaa, turvallista ja mukavaa rakentamista läpi koko projektin ja saatte tietoa, neuvoja ja ohjausta heti alusta.

Toimintaperiaatteemme perustuu siihen että meillä tulee olla 100 % tyytyväisiä asiakkaita jotka pystyvät hyvällä kokemuksella suositella meidät muille. Hyvällä yhteydellä ja tiedonkululla meidän ja asiakkaamme välissä, sekä laajalla yhteysverkostollamme, takaamme toimitusvarmuutta kaikille palveluillemme ja vältämme täten myöhästymisiä tai puutteellisia suorituksia.

​​Meillä on hyvin kehittynyt toimintajärjestelmä jonka perusteella pystymme pitämään lupauksemme, sovittuun hintaan ja latuun minkä asiakkaamme odottavat meiltä.

Asiakaspolitiikamme käsittää, että olemme tunnettuja seuraavista ja lupaamme asiakkaillemme että

  • meillä on osaamista, pätevyyttä ja ammattitaitoa
  • olemme uskottavia ja persoonallisia asiakkaamme kohti
  • täytämme asiakkaidemme odotukset
  • aina laitamme asiakkaitamme ja heidän etujaan keskipisteeksi
  • asiakkaamme ovat tyytyväisiä ennen hankkeiden toteuttamista, sen aikana ja sen jälkeen
  • suoritamme kaikki tehtävät ikään kuin suorittaisimme ne itsellemme, laadukkaalla lopputuloksella - suoritettu ajoissa