J-P Revahl Ab Oy ​on yritys rakennusalalla joka tarjoaa rakennuspalveluita yksityishenkilöille, yrityksille, asuntoyhtiöille ja organisaatioille riippumatta projektin koosta, tyypistä tai missä sitä toteutetaan.

​Suurin osa tehtävistämme koostuu tänä päivänä Pääsuunnittelijan ja Vastaavan työnjohtajan tehtävistä omakotitalorakentamisessa sekä Maanrakennustöistä omakotitalo- ja katurakentamisessa.

​Tehtäviimme kuluu myös rakennuslupasuunnitelmien laatiminen sekä pintaveden ja salaojituksen suunnittelua yhksityishenkilöille, yrityksille ja asuntoyhtiöille. Toimimme myös projektinjohtajana yrityksille ja organisaatioille rakennushankeissa.

​Toiminta-alueemme koostuu tänä päivänä koko Pohjanmaasta ja n. 80 % kaikista tehtävistämme suoritetaan Vaasa-Mustasaaren alueella. Asiakkaamme koostuu 75 % yksityishenkilöistä ja 25 % yrityksistä ja asuntoyhtiöistä.

​Olemme pieni yritys isolla kontaktiverkostolla ja välitämme siitä että asiakkaamme saavat juuri sitä mitä he ovat tilanneet, sovittuun hintaan ja sovitulla aikataululla.

Täällä meidän kotisivulla voitte tutustua meidän palveluihin ja toimintatapaamme sekä luoda kuvan miten yhdessä toteutetaan juuri teidän projektinne.

 

​Meidän ohjaavat periaatteet, jotka muodostavat liiketoimintamme perustan ovat

Tarkkuus, Uskottavuus ja Osaaminen.  

OLETTEKO ALOITTAMASSA UUDISRAKENNUS- TAI KUNNOSTUSPROJEKTIA?
 
Meiltä löydätte tarvitsemanne palvelut jotta onnistutte
 
Yhdellä ja samalla paikalla,
​Helposti!
 
► VASTAAVA TYÖNJOHTAJA
 
► PÄÄSUUNNITTELIJA
 
​► MAANRAKENNUS
 
► PROJEKTINJOHTO
 
► RAKENNUSSUUNNITTELU​
​     Rakennuslupa-suunnittelu​
     Perustus-suunnittelu
​     Salaojitus-suunnittelu
     Pintavesi-suunnittelu