Företaget J-P Revahl Ab Oy ​grundades 2016 genom att företagaren Jens-Patrik Revahl ändrade bolagsform på sin mångåriga firma till akitebolag. J-P har fungerat som bl.a. huvudplanerare, ansvarig arbetsledare och projektledare i Österbotten i 10 år samt utfört många jordbyggnads- och planeringsuppdrag.
 
Med mångårig erfarenhet skräddarsyr vi projektlösningar till våra kunders fördel och erbjuder våra tjänster enligt nyckeln-i-hand principen. På detta sätt känner ni som kund hos oss redan från början till alla kostnader, vad ni får och hur vi tillsammans förverkligar ert byggprojekt. Utgående från detta erbjuder vi ett säkert, tryggt och bekvämt byggande genom hela projektet och ni får information, tips och vägledning direkt från början.
 
Vår verksamhetsprincip går ut på att vi ska ha 100 % nöjda kunder och dessa ska med god erfarenhet kunna rekommendera oss till andra. Genom en god kontakt och ett gott informationsflöde mellan oss och våra kunder, samt med vårt omfattande kontaktnät, garanterar vi leveranssäkerhet på alla våra tjänster och undviker således förseningar eller bristfälliga utföranden.
 
Vi samarbetar med husleverantörer, byggnadsplanerare, byggföretag och jordbyggnadsentreprenörer för att kunna erbjuda våra kunder dynamiska helheter som resulterar i kvalitativa slutresultat.
 
​Vi har ett välutvecklat verksamhetssystem som gör att vi klarar av att hålla det vi lovar till det pris och den kvalitet som våra kunder förväntar sig av oss. ​
 
 
Läs mer om våra tjänster och bekanta er med vårt verksamhetskoncept!
 
Jens-Patrik Revahl
VD, Byggnadsingenjör