J-P Revahl Ab Oy perustettiin vuonna 2016 kun yrittäjä Jens-Patrik Revahl muutti monivuotisen firmansa yritysmuotoa osakeyhtiöksi. J-P on toiminut mm. pääsuunnittelijana, vastaavana työnjohtajana ja projektinjohtajana pohjanmaalla 10 vuotta sekä suorittanut monta maanrakennusurakkaa ja suunnittelutehtävää.

​Monen vuoden kokemuksella räätälöidään projektiratkaisuja asiakkaillemme ja tarjoamme palveluitamme avaimet-käteen-periaatteella. Tällä tavalla tunnette meidän asiakkaana heti alusta kaikki kustannukset, mitä saatte ja miten yhdessä toteutetaan rakennusprojektinne. Perustuen tähän tarjoamme varmaa, turvallista ja mukavaa rakentamista läpi koko projektin ja saatte tietoa, neuvoja ja ohjausta heti alusta.

Tomintaperiaatteemme perustuu siihen että meillä tulee olla 100 % tyytyväisiä asiakkaita jotka pystyvät hyvällä kokemuksella suositella meidät muille. Hyvällä yhteydellä ja tiedonkululla meidän ja asiakkaamme välissä, sekä laajalla yhteysverkostollamme, takaamme toimitusvarmuutta kaikille palveluillemme ja vältämme täten myöhästymisiä tai puutteellisia suorituksia.

​Teemme yhteistyötä talotoimittajien, rakennus-suunnittelijoiden, rakennusyhtiöiden ja maanrakennusurakoitsijoiden kanssa pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme dynaamisia kokonaisuuksia laadukkailla lopputuloksilla.

​Meillä on hyvin kehittynyt toimintajärjestelmä jonka perusteella pystymme pitämään lupauksemme, sovittuun hintaan ja latuun minkä asiakkaamme odottavat meiltä.

 

Lue enemmän palveluistamme ja tutustukaa toimintakonspetiimme!

Jens-Patrik Revahl

TJ, Rakennusinsinööri